torsdag 26 februari 2009

Samuel L Jackson ÄR Nick Fury!


Samuel L Jackson har äntligen skrivit på ett kontrakt för att spela Nick Fury i UPP EMOT NIO FILMER. Marvel och Jackson satsar helt klart stort och ser framåt. Han kommer först att medverka i Iron Man 2 som ledaren för S.H.I.E.L.D. Så de som gillar Marvelfilmer men inte Samuel L Jackson får suck on it, för det verkar som att han har chansen till att medverka i varenda film de tänker kasta ur sig de kommande åren.

Jag undrar om inte Marvel tycker det är riskfyllt att skriva ett sådant långvarigt kontrakt med en 61 år gammal man...? Pusha

4 kommentarer:

jamjAm sa...

Jag gillar Jackson väldigt mycket, han är duktig! Men jag kan inte sluta förvånas över hur många filmer han spelar in varje år, helt otroligt!
Förhoppningsvis blir det här bra!

Långrygg sa...

Det var skönt att de tog sitt förnuft till fånga!

Det behöver kanske inte bli så långvarigt: Iron Man 2 är på gång, Thor och Captain America nästa år, Avengers året efter. Ant-Man har det väl också snackats om? Nick Fury kan ju göra cameos i all dom filmerna.

Fan va skönt att vara nörd ;)

Alexander Skarsgård som Thor!

SalomonT sa...

jamjam: Jag gillar också Jackson väldigt mycket, frågan är hur duktig han egentligen är.

Långrygg: Jo det är sant, han kommer nog bara göra mindre roller i allting. Okej, kanske förutom i Avengers, men resten lär bli Iron Man 1-korta cameos.

rikeman sa...

haha, the Fury is undead!